Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

01.12.2025

OBIAD

ŻUREK Z JAJKIEM I ZIEMNIAKAMI (1,3,7,9), ZAPIEKANKA MAKARONOWA Z PIECZARKAMI I KIEŁBASĄ (1,3,6,7,9,10), KETCHUP, SAŁATA ZIELONA, KOMPOT, ORZECHY LASKOWE (8)

WTOREK 02.12.2025
OBIAD

ZUPA KALAFIOROWA Z KASZĄ MANNĄ (1,3,7,9), KOTLET MIELONY (3), BURACZKI Z JABŁKIEM, ZIEMNIAKI, KOMPOT, POMARAŃCZA

ŚRODA

03.12.2025

OBIAD

ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM (1,3,7), KOPYTKA Z TWAROGIEM (1,3,7), WODA Z CYTRYNĄ, BANAN, ŻURAWINA SUSZONA (12)

CZWARTEK

04.12.2025

OBIAD

ROSÓŁ Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), SCHAB DUSZONY W SOSIE WŁASNYM, KLUSKI ŚLĄSKIE (3), SAŁATKA Z KAPUSTY CZERWONEJ, KOMPOT, MANDARYNKA

PIĄTEK

05.12.2025

OBIAD

BARSZCZ UKRAIŃSKI Z ZIEMNIAKAMI (1,7,9), RYBA SMAŻONA (1,3,4), MARCHEW ZASMAŻANA (1,7), ZIEMNIAKI, SOCZEK, MORELA SUSZONA

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2025-12-01 08:18:41
Ilość wyświetleń: 47814

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej