Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

08.12.2025

OBIAD

ZUPA JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), CHLEB (1), PYZY Z MIĘSEM (1,6,10), WODA Z CYTRYNĄ, JABŁKO

WTOREK 09.12.2025
OBIAD

ROSÓŁ Z LANYM CIASTEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), POTRAWKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI (1,7,9), RYŻ, SAŁATKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Z OGÓRKIEM ZIELONYM I KOPERKIEM, KOMPOT, MANDARYNKA

ŚRODA

10.12.2025

OBIAD

ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI (1,7,9), KOTLET Z JAJKA (1,3), MARCHEW ZASMAŻANA (1), ZIEMNIAKI, WODA

CZWARTEK

11.12.2025

OBIAD

ZUPA KALAFIOROWA Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), NUGETSY Z KURCZAKA (1,3,7), SURÓWKA Z SELERA Z ORZECHAMI (3,7,8), SOCZEK OWOCOWY, CHIPSY JABŁKOWE

PIĄTEK

12.12.2025

OBIAD

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM PEŁNOZIARNISTYM (1,7,9), RYBA SMAŻONA (1,3,4), FASOLKA SZPARAGOWA Z MASEŁKIEM (7), ZIEMNIAKI, SOCZEK OWOCOWY, PAPRYKA CZERWONA

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2025-12-08 10:30:51
Ilość wyświetleń: 48245

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej