44-310 Radlin
ul. mjr. P. I. Rogozina 55

|
PONIEDZIAŁEK |
08.12.2025 |
|
OBIAD |
ZUPA JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), CHLEB (1), PYZY Z MIĘSEM (1,6,10), WODA Z CYTRYNĄ, JABŁKO |
| WTOREK | 09.12.2025 |
| OBIAD |
ROSÓŁ Z LANYM CIASTEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), POTRAWKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI (1,7,9), RYŻ, SAŁATKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Z OGÓRKIEM ZIELONYM I KOPERKIEM, KOMPOT, MANDARYNKA |
|
ŚRODA |
10.12.2025 |
| OBIAD |
ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI (1,7,9), KOTLET Z JAJKA (1,3), MARCHEW ZASMAŻANA (1), ZIEMNIAKI, WODA |
|
CZWARTEK |
11.12.2025 |
| OBIAD |
ZUPA KALAFIOROWA Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), NUGETSY Z KURCZAKA (1,3,7), SURÓWKA Z SELERA Z ORZECHAMI (3,7,8), SOCZEK OWOCOWY, CHIPSY JABŁKOWE |
|
PIĄTEK |
12.12.2025 |
|
OBIAD |
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM PEŁNOZIARNISTYM (1,7,9), RYBA SMAŻONA (1,3,4), FASOLKA SZPARAGOWA Z MASEŁKIEM (7), ZIEMNIAKI, SOCZEK OWOCOWY, PAPRYKA CZERWONA |
|
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy. |
|
|
Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy. Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. |
|









44-310 Radlin
ul. mjr. P. I. Rogozina 55