Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Reset
Reset

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

27.05.2024

ŚNIADANIE

CHLEB Z MASŁEM (1,7), PASTA JAJECZNA (3,7) ZE SZCZYPIORKIEM, HERBATA ZIOŁOWA, PAPRYKA CZERWONA

OBIAD

ŻUREK ŚLĄSKI Z KIEŁBASĄ I ZIEMNIAKAMI (6,7,10), RYŻ NA MLEKU (7), MUS JABŁKOWY, WODA Z CYTRYNĄ, MARCHEW DO CHRUPANIA, TRUSKAWKI
PODWIECZOREK CHAŁKA Z MASŁEM (1,7), KAKAO (7)
WTOREK 28.05.2024

ŚNIADANIE

ZUPA MLECZNA Z PŁATKAMI KUKURYDZIANYMI (7), CHLEB Z MASŁEM (1,7), TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ I SZCZYPIORKIEM (7), HERBATA Z CYTRYNĄ, OGÓREK ZIELONY

OBIAD

ROSÓŁ Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), KOTLET MIELONY (7), KAPUSTA ZASMAŻANA Z KOPERKIEM ZIELONYM (1), ZIEMNIAKI, SOCZEK OWOCOWY

PODWIECZOREK

SOK MARCHWIOWO - BANANOWY 100%, BATON ZBOŻOWY (5,6,11)

ŚRODA

29.05.2024

ŚNIADANIE

CHLEB GRAHAM Z MASŁEM (1,7), KIEŁBASKI DROBIOWE, KETCHUP, HERBATA ZIOŁOWA, JABŁKO
OBIAD

SZKOŁA: FASOLKA PO BRETOŃSKU Z WARZYWAMI I KIEŁBASĄ (1,6,7,9,10), BUŁKA (1,3,7), HERBATA, TRUSKAWKI, CZEKOLADA GORZKA

PRZEDSZKOLE: ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, DUSZONE PODUDZIE Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI, OGÓREK KISZONY, KOMPOT, TRUSKAWKI, CZEKOLADA

PODWIECZOREK

SEREK HOMOGENIZOWANY (7)

CZWARTEK

30.05.2024

ŚNIADANIE

-----------------------------------------------------------------------

OBIAD

---------------------------------------------------------------------

PODWIECZOREK

-----------------------------------------------------------------------

PIĄTEK

31.05.2024

ŚNIADANIE -----------------------------------------------------------------

OBIAD

-----------------------------------------------------------------
PODWIECZOREK -----------------------------------------------------------------

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2024-05-24 13:44:27
Ilość wyświetleń: 29056

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej