Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

20.01.2025

OBIAD

ZUPA NEAPOLITAŃSKA (1,7,9), MAKARON Z SEREM (1,3), WODA Z CYTRYNĄ, JABŁKO
WTOREK 21.01.2025
OBIAD KRUPNIK Z ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM (1,7), ZIEMNIAKI, LIŚCIE SZPINAKU, KOMPOT, SEREK HOMOGENIZOWANY (7)

ŚRODA

22.01.2025

OBIAD ZUPA KREM Z CUKINII Z GROSZKIEM PTYSIOWYM (1,7,9),  LAZANIA (1,7), SAŁATA ZIELONA, SOCZEK, DESER BERLISO (7)

CZWARTEK

23.01.2025

OBIAD ROSÓŁ Z RYŻEM ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), KURCZAK W SOSIE ŚMIETANOWYM (1,7), MAKARON (1,3), SAŁATKA Z KAPUSTY LODOWEJ, WODA, WINOGRONA

PIĄTEK

24.01.2025

OBIAD

ZUPA KALAFIOROWA Z KASZĄ MANNĄ I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), RYBA SMAŻONA (1,3,7), MARCHEW ZASMAŻANA (1,7), ZIEMNIAKI, KOMPOT

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2025-01-20 09:35:03
Ilość wyświetleń: 36298

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej