44-310 Radlin
ul. mjr. P. I. Rogozina 55
PONIEDZIAŁEK |
29.04.2024 |
ŚNIADANIE |
CHLEB Z MASŁEM (1,7), POLĘDWICA CYGAŃSKA (1,7,9,10,11), OGÓREK ZIELONY, KAWA Z MLEKIEM (7) |
OBIAD |
ZUPA NEAPOLITAŃSKA (1,7,9), PYZY Z MIĘSEM (1,3), WODA Z CYTRYNĄ, KIWI, MUS OWOCOWY |
PODWIECZOREK | NALEŚNIKI Z NUTELLĄ (7,8), MLEKO (7) |
WTOREK | 30.04.2024 |
ŚNIADANIE |
CHLEB Z MASŁEM (1,7), WINERKA DROBIOWA (1,6,7,9,10), KETCHUP, HERBATA Z CYTRYNĄ, MARCHEW DO CHRUPANIA |
OBIAD |
ZUPA KREM Z BROKUŁA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM (1,7,9), POTRAWKA Z KURCZAKA (1), RYŻ BRĄZOWY, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, SOCZEK, JABŁKO |
PODWIECZOREK |
BUŁKA Z MASŁEM (1,7), MIÓD PSZCZELI, MLEKO (7) |
ŚRODA |
01.05.2024 |
ŚNIADANIE |
--------------------------------------------------------------------- |
OBIAD | --------------------------------------------------------------------- |
PODWIECZOREK |
--------------------------------------------------------------------- |
CZWARTEK |
02.05.2024 |
ŚNIADANIE |
-------------------------------------------------------------------- |
OBIAD |
------------------------------------------------------------------- |
PODWIECZOREK |
------------------------------------------------------------------- |
PIĄTEK |
03.05.2024 |
ŚNIADANIE | ------------------------------------------------------------------- |
OBIAD |
------------------------------------------------------------------- |
PODWIECZOREK | ------------------------------------------------------------------- |
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy. |
|
Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy. Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. |
44-310 Radlin
ul. mjr. P. I. Rogozina 55