Zapisy do klasy pierwszej odbędą się w dniach od 1 do 15 marca 2024 r. Przyszłych pierwszoklasistów oraz Rodziców zapraszamy na DZIEŃ OTWARTY w piątek, 1 marca 2024 r. o godz. 17.00. Do zobaczenia!
Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Reset
Reset

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

04.03.2024

ŚNIADANIE

CHLEB Z MASŁEM (1,7), POLĘDWICA CYGAŃSKA (3,4), POMIDOR, SZCZYPIOR, HERBATA ZIOŁOWA

OBIAD

ZUPA NEAPOLITAŃSKA Z KURCZAKIEM (1,7,9,10), MAKARON Z SEREM (1,3), WODA Z CYTRYNĄ, PAPRYKA CZERWONA
PODWIECZOREK JOGURT NATURALNY (7), ORZESZKI LASKOWE (7)
WTOREK 05.03.2024

ŚNIADANIE

ZUPA MLECZNA Z PŁATKAMI OWSIANYMI (1,7), BUŁKA Z MASŁEM (1,7), MIÓD NATURALNY, HERBATA Z CYTRYNĄ, MARCHEW DO CHRUPANIA

OBIAD

ROSÓŁ Z RYŻEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (9), SCHAB DUSZONY W SOSIE WŁASNYM (7), SAŁATKA Z BURACZKÓW I JABŁKA (7), KASZA JĘCZMIENNA (1), SOCZEK, OGÓREK ZIELONY

PODWIECZOREK

GALARETKA Z TRUSKAWKAMI I BITĄ ŚMIETANĄ (7)

ŚRODA

06.03.2024

ŚNIADANIE

CHLEB WIELOZIARNISTY (1,7), PASTA Z TUŃCZYKA ZE SZCZYPIORKIEM (3,4), HERBATA ZIOŁOWA
OBIAD ŻUREK ŚLĄSKI Z KIEŁBASĄ (6,7,10) I ZIEMNIAKAMI (1,3,7), RACUSZKI DROŻDŻOWE Z DŻEMEM (1,3,7), KOMPOT, BANAN, JOGURT NATURALNY (7)

PODWIECZOREK

SURÓWKA Z MARCHWI I JABŁKA

CZWARTEK

07.03.2024

ŚNIADANIE

CHAŁKA Z MASŁEM (1,7), KAKAO (7), PAPRYKA CZERWONA

OBIAD

ROSÓŁ Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), PULPECIKI GOTOWANE W BIAŁYM SOSIE (1,7), ZIEMNIAKI, SAŁATKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Z JABŁKIEM, MARCHEWKĄ I POREM, SOCZEK OWOCOWY

PODWIECZOREK

SEREK HOMOGENIZOWANY (7)

PIĄTEK

08.03.2024

ŚNIADANIE CHLEB Z MASŁEM (1,7), SEREK ŻÓŁTY (7), KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM (7), OGÓREK KISZONY

OBIAD

ZUPA RYBNA Z BRĄZOWYM RYŻEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,4,7,9), KOTLETY JAJECZNE (1,3,7), ZIEMNIAKI, MARCHEW ZASMAŻANA (1,7), KOMPOT, JABŁKO
PODWIECZOREK GOFRY Z BITĄ ŚMIETANĄ (1,7) I OWOCAMI

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2024-03-01 13:44:14
Ilość wyświetleń: 26597

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej