44-310 Radlin
ul. mjr. P. I. Rogozina 55

|
PONIEDZIAŁEK |
10.11.2025 |
|
OBIAD |
-------------------------------------------------------------------- |
| WTOREK | 11.11.2025 |
| OBIAD |
------------------------------------------------------------------- |
|
ŚRODA |
12.11.2025 |
| OBIAD |
KRUPNIK (1,9), RACUSZKI DROŻDŻOWE Z DŻEMEM (1,3,7), KOMPOT, BANAN, JOGURT PITNY (7) |
|
CZWARTEK |
13.11.2025 |
| OBIAD |
ZUPA KALAFIOROWA Z KASZĄ MANNĄ I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), DUSZONE UDKO Z KURCZAKA (7), BURACZKI, KASZA BULGUR, KOMPOT, OGÓREK ZIELONY |
|
PIĄTEK |
14.11.2025 |
|
OBIAD |
ZUPA KREM Z DYNI (1,9), PALUSZKI RYBNE (1,4), ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT, MANDARYNKA |
|
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy. |
|
|
Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy. Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. |
|









44-310 Radlin
ul. mjr. P. I. Rogozina 55