Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Reset
Reset

Jadłospis

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

16.09.2024

OBIAD

KAPUŚNIAK Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), CHLEB (1), PYZY Z MIĘSEM (1,6,10), WODA Z CYTRYNĄ, SELER NACIOWY
WTOREK 17.09.2024

OBIAD

ROSÓŁ Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), DUSZONE UDKO Z KURCZAKA (7), SAŁATKA Z KAPUSTY CZERWONEJ,  ZIEMNIAKI, SOCZEK OWOCOWY, OGÓREK ZIELONY

ŚRODA

18.09.2024

OBIAD BARSZCZ UKRAIŃSKI Z ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), KLUSKI NA PARZE Z MASŁEM I CUKREM (1,3,7), KOMPOT, MORELA

CZWARTEK

19.09.2024

OBIAD

FASOLKA PO BRETOŃSKU Z WARZYWAMI I KIEŁBASĄ (1,6,7,9,10), BUŁKA (1,3,7), HERBATA, BANAN

PIĄTEK

20.09.2024

OBIAD

ZUPA OGÓRKOWA Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ (1,7,9), PALUSZKI RYBNE (4), SURÓWKA Z MARCHWI I JABŁKA, ZIEMNIAKI,  KOMPOT, JOGURT NATURALNY (7), BATON Milky Way (3,5,6,7)

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2024-09-13 13:16:22
Ilość wyświetleń: 31114

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej