Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

16.12.2024

OBIAD

ŻUREK Z JAJKIEM I ZIEMNIAKAMI (1,3,7,9), MAKARON Z SEREM (1,3), WODA Z CYTRYNĄ, GRUSZKA
WTOREK 17.12.2024
OBIAD ROSÓŁ Z MAKARONEM Z ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), DUSZONE UDKO Z KURCZAKA (7), BURACZKI, KASZA BULGAR, SOCZEK, OGÓREK ZIELONY, KOŁACZYK Z SEREM (1,3,7), MANDARYNKA

ŚRODA

18.12.2024

OBIAD ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), ŁAZANKI (1,6,7,10),  WODA, MANDARYNKA

CZWARTEK

19.12.2024

OBIAD KRUPNIK Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), KOTLET DROBIOWY (1,3,7), SAŁATKA Z KAPUSTY CZERWONEJ,  ZIEMNIAKI, SOCZEK OWOCOWY,  JABŁKO

PIĄTEK

20.12.2024

OBIAD

BARSZCZ UKRAIŃSKI (1,7,9), RYBA SMAŻONA (1,3,4), ZIEMNIAKI, KAPUSTA ZASMAŻANA Z GRZYBAMI, SOCZEK, MANDARYNKA

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2024-12-16 10:51:49
Ilość wyświetleń: 35545

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej