Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

10.11.2025

OBIAD

--------------------------------------------------------------------

WTOREK 11.11.2025
OBIAD

-------------------------------------------------------------------

ŚRODA

12.11.2025

OBIAD

KRUPNIK (1,9), RACUSZKI DROŻDŻOWE Z DŻEMEM (1,3,7), KOMPOT, BANAN, JOGURT PITNY (7)

CZWARTEK

13.11.2025

OBIAD

ZUPA KALAFIOROWA Z KASZĄ MANNĄ I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), DUSZONE UDKO Z KURCZAKA (7), BURACZKI, KASZA BULGUR, KOMPOT, OGÓREK ZIELONY

PIĄTEK

14.11.2025

OBIAD

ZUPA KREM Z DYNI (1,9), PALUSZKI RYBNE (1,4), ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT, MANDARYNKA

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2025-11-07 14:55:37
Ilość wyświetleń: 46738

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej