Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

05.05.2025

OBIAD

ZUPA NEAPOLITAŃSKA (1,7,9), PIEROGI Z SEREM I TRUSKAWKAMI (1,7), SOCZEK, DESER BERLISO (7), SAŁATA ZIELONA
WTOREK 06.05.2025
OBIAD ROSÓŁ Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), KOTLET DROBIOWY (1,3,7), SAŁATKA Z KAPUSTY CZERWONEJ, ZIEMNIAKI, SOCZEK OWOCOWY, OGÓREK ZIELONY

ŚRODA

07.05.2025

OBIAD ZUPA KREM Z BROKUŁY (1,7,9), LAZANIA (1,7), RUKOLA, WODA, JOGURT NATURALNY (7)

CZWARTEK

08.05.2025

OBIAD ROSÓŁ Z RYŻEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), PIECZEŃ DROBIOWA (1,7), KASZA GRYCZANA BIAŁA, SURÓWKA Z BIAŁEJ RZODKWI I JABŁKA, WODA Z CYTRYNĄ, BANAN

PIĄTEK

09.05.2025

OBIAD

ZUPA OGÓRKOWA Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), RYBA SMAŻONA (1,3,4), ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2025-05-05 08:07:29
Ilość wyświetleń: 40558

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Maj 2025
NdzPnWtŚrCzwPtSob
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
Dzisiaj: Środa, Maj 7, 2025

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej