Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

24.03.2025

OBIAD

ZUPA NEAPOLITAŃSKA (1,7,9), PIEROGI Z SEREM I TRUSKAWKAMI (1,7,), SOCZEK, DESER BERLISO (7), SAŁATA ZIELONA
WTOREK 25.03.2025
OBIAD ROSÓŁ Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), KOTLET DROBIOWY (1,3,7), SAŁATKA Z KAPUSTY CZERWONEJ, ZIEMNIAKI, SOCZEK OWOCOWY, OGÓREK ZIELONY

ŚRODA

26.03.2025

OBIAD ZUPA KREM Z BROKUŁÓW (1,7,9), LAZANIA (1,7), RUKOLA WODA, JOGURT NATURALNY (7)

CZWARTEK

27.03.2025

OBIAD ROSÓŁ Z RYŻEM ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), PIECZEŃ DROBIOWA (1,7), KASZA GRYCZANA BIAŁA, SURÓWKA Z BIAŁEJ RZODKWI I JABŁKA, WODA Z CYTRYNĄ, BANAN

PIĄTEK

28.03.2025

OBIAD

ZUPA OGÓRKOWA Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), RYBA SMAŻONA (1,3,4), ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2025-03-24 09:30:03
Ilość wyświetleń: 38791

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Marzec 2025
NdzPnWtŚrCzwPtSob
2324252627281
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Dzisiaj: Piątek, Marzec 28, 2025

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej