44-310 Radlin
ul. mjr. P. I. Rogozina 55

|
PONIEDZIAŁEK |
01.12.2025 |
|
OBIAD |
ŻUREK Z JAJKIEM I ZIEMNIAKAMI (1,3,7,9), ZAPIEKANKA MAKARONOWA Z PIECZARKAMI I KIEŁBASĄ (1,3,6,7,9,10), KETCHUP, SAŁATA ZIELONA, KOMPOT, ORZECHY LASKOWE (8) |
| WTOREK | 02.12.2025 |
| OBIAD |
ZUPA KALAFIOROWA Z KASZĄ MANNĄ (1,3,7,9), KOTLET MIELONY (3), BURACZKI Z JABŁKIEM, ZIEMNIAKI, KOMPOT, POMARAŃCZA |
|
ŚRODA |
03.12.2025 |
| OBIAD |
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM (1,3,7), KOPYTKA Z TWAROGIEM (1,3,7), WODA Z CYTRYNĄ, BANAN, ŻURAWINA SUSZONA (12) |
|
CZWARTEK |
04.12.2025 |
| OBIAD |
ROSÓŁ Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), SCHAB DUSZONY W SOSIE WŁASNYM, KLUSKI ŚLĄSKIE (3), SAŁATKA Z KAPUSTY CZERWONEJ, KOMPOT, MANDARYNKA |
|
PIĄTEK |
05.12.2025 |
|
OBIAD |
BARSZCZ UKRAIŃSKI Z ZIEMNIAKAMI (1,7,9), RYBA SMAŻONA (1,3,4), MARCHEW ZASMAŻANA (1,7), ZIEMNIAKI, SOCZEK, MORELA SUSZONA |
|
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy. |
|
|
Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy. Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. |
|









44-310 Radlin
ul. mjr. P. I. Rogozina 55